Club Penthouse

Club Penthouse

Club Penthouse is nabij hotel Carlton Square Haarlem gevestigd met ruime parkeergelegenheid in de nabije omgeving en parkeergarage Haarlem Houtplein om de hoek. Wij zijn al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten.

Club Penthouse

Adres: Baan 17
Postcode: 2012 DB
Plaats: Haarlem
Telefoonnummer: 023-5322822
E-mail: info@seksclubpenthouse.nl
Website: https://club.penthousehaarlem.nl

    Waar kunt U ons vinden

    Vanaf zowel Luchthaven Schiphol, Amsterdam als Alkmaar, is onze club binnen twintig minuten te bereiken. Wij zijn gevestigd in een klassiek herenhuis aan Baan 17 in Haarlem-Zuid.
    U vindt onze high-end seksclub nabij hotel Carlton Square Haarlem. Club Penthouse de nabije omgeving van de club is er volop riante parkeergelegenheid, in onder andere de parkeergarage Haarlem Houtplein om de hoek. In onze zeer professionele sexclub staan gastvrijheid, erotiek, intimiteit en verwennen voorop. Hebt u behoefte aan privacy dan kunt u eventueel ook individueel kennismaken met de dames. U kunt dit bij uw entree aangeven. Kortom, Club Penthouse is de club voor elke man!

    Afspraak maken

    U kunt telefonisch of via de mail, een afspraak maken met de dame van uw keuze. De dame wacht dan op u in uw favoriete kamer. Kortom voor een heerlijke massage of een spannend intiem contact bent u bij ons aan het juiste adres.